O nama

Agencija SYSTEM BILBORDI je jedan od vodećih bilbord provajdera u našoj zemlji. Na tržište smo stupili 2003. godine i na samom početku smo bili agencija regionalnog karaktera, mreža bilborda je obuhvatala teritoriju Vojvodine.

Prateći trendove na tržištu i zahteve klijenata 2007. godine doneli smo odluku o širenju mreže na teritoriju cele Srbije. U periodu 2007-2009. godine uspeli smo da pokrijemo sve veće gradove na teritoriji Srbije, dok smo na područiju Vojvodine zaokružili ponudu na cca 500 lokacija.

Budite vidljivi

Gosina sa vama

Lokacija

Klijenata

Zaposlenih

System Bilbordi

 

Naša mreža da raste i iz meseca u mesec smo u mogućnosti da klijentima ponudimo bilborde na novim i atraktivnim lokacijama… Outdoor reklamom postiže se maksimalan efekat, bilbordi su: prepoznatljivi, upečatljivi i vrše snažan uticaj na javno mnjenje; opaženi, zapamćeni od najvećeg dela stanovništva, koji ujedno predstavljaju i Vaše potencijalne klijente; vidljivi su 24 sata 365 dana u godini po svim vremenskim uslovima. Zahvaljujući našoj potpunoj posvećenosti potrebama oglašivača, SYSTEM BILBORDI su zadobili poverenje mnogobrojnih korisnika iz različitih branši. SYSTEM BILBORDI raspolažu različitim tipovima bilbord panoa osvetljeni/neosvetljeni, najzastupljeniji formati su 4x3m. Sa rasporedom naših lokacija možete se upoznati na našem sajtu i uz savete i profesionalnu pomoć naših stručnih saradnika možete doći do najboljeg rešenja u skladu sa svojim željama.

Medijsko planiranje je kritični deo našeg rada. Ovo je polje koje testira vašu pamet, veštine i profesionalnost. Kroz dobro odabrane i pripremljene srednjoročne klijente uvek možete biti sigurni da će njihov oglas biti na pravom mestu u pravo vreme i da će doći do pravih potrošača. Medijsko planiranje je i umetnost i nauka. Da bi se realizovao medijski plan, nisu potrebni samo skup alata, već i veštine u analizi i proceni kampanje i mogućnosti za maksimiziranje efikasnosti i bolje poznavanje tržišta. Kada planirate bilbord kampanju, prvo što istražujemo je vaša ciljna publika / ciljna grupa / šta je motiviše, šta joj treba i koji je najlakši način da se do nje dođe.

Medijsko planiranje je upravo ovaj postupak koji se može primeniti na dobijene informacije i utvrditi najprikladniju platformu za crtanje i najtačnije poruke. Medijsko planiranje zahteva razumevanje kako korisnici čitaju, vide i percipiraju poruku. SYSTEM BILBORDI DOO je specijalizovan za medijsko planiranje i pomoću reklamne opreme može vam pomoći da napravite uspešnu kampanju.

Ukoliko ste zainteresovani da i Vaše FIRME IME bude svima vidljivo i da na najbolji način prezentujete ono čime se bavite… pozovite NAS.

kontakt informacije

Kombinujući pravo mesto i pravi budžet, naša rešenja koja upadaju u oči su kreirana posebno za vaš brend i privlače neograničenu pažnju ciljne publike.

Kontaktirajte nas

Adresa

SYSTEM BILBORDI DOO Zelena 63
21220 Bečej, Srbija

Email
Telefon
Telefon
Pratite nas