Usluge

Vojvodina

Srbija

usluge koje pružamo

System bilbordi je porodična agencija sa kompletnim uslugama, i sa pravom željom da uradi ono što je potrebno za Vas.

Dizajn bilborda

Najvažniji element bilborda je da oni prenose kratku poruku koja lako može privući prolaznike…

Priprema za štampu

Pripremu za štampu bilbord plakata radimo po najvišim evropskim i američkim standardima…

Štampa

Mi radimo štampu plakata za Vašu kampanju po najvišim standardima i u što kraćem roku…

Postavka plakata

Postavku plakata rade naši stručni radnici koji vode računa o svakom detalju prilikom lepljenja Vašeg plakata…

Dizajn bilborda

Najvažniji element bilborda je da oni prenose kratku poruku koja lako može privući prolaznike. Iako ima sličnost sa posterima, reklamiranje na bilbordima ima prednost veće veličine sa smanjenom i efikasnom porukom. Bilbord je tu da privuče pažnju potencijalnih kupaca, da podigne interesovanje i na kraju rezultira kupovinom. Reklamni pano sadrži brojne odštampane listove (papira) koji se spajaju na čvrstu ploču i čine celinu. Na osnovu našeg iskustva i vaših inovativnih ideja, naš tim pravi bilborde sa efektnim sloganima i upečatljivim vizuelnim efektima koji privlače pažnju prolaznika i izazivaju njihovu reakciju. Dizajn bilborda traje duže nego što je to slučaj sa posterima, iako su oni slični, bilbord je veći projekat (bez obzira na format) koji zahteva više posla. Konačni rezultat je da bilbord ostavlja znatno snažniji utisak na ciljnu publiku u poređenju sa malo ograničenim dosegom postera. Ako želite da naučite kako vaše ideje za bilbord možemo pretvoriti u stvarnost i koliko su efikasne u smislu vašeg poslovnog napretka, naručite dizajn bilborda odmah!

Štampa

Štampa bilbord plakata je jako važna u celom projektu kampanje. Plakat mora biti kvalitetno odstampan na kvalitetnim mašinama i sa kvalitetnim bojama kako bi sam plakat bio postojan na svim vremenskim uslovima. Mi radimo štampu plakata za Vašu kampanju po najvišim standardima i u što kraćem roku kako bi Vaša reklamna kampanja mogla da startuje na vreme.

Postavka plakata

LED ekrani su savremena tehnologija, koja predstavlja veliki i svetao ekran sastavljen od velikog broja piksela koji zajedno čine sliku i reprodukuju je mnogo jače osvetljenu od standardnog bilborda. Promotivni video zapisi i slike vidljivi su u svim vremenskim uslovima, čak i pod direktnim sunčevim zracima. LED ekran je interaktivan i može kontinuirano pokazivati više reklama, koje se mogu brzo promeniti u promocijama ili predstavljanju novog proizvoda. Ova vrsta opreme je visokotehnološka inovacija i ima ujednačenu veličinu kao standardni bilbordi. Obično postoje ključni čvorovi u velikim gradovima, gde istovremeno postoji veliki protok pešaka i vozila. Ova vrsta opreme je efikasna metoda da se istaknete i predstavite svoje poslovanje i proizvode u atraktivnoj i impresivnoj sadašnjosti i budućim kupcima. U ovoj vrsti spoljnog oglašavanja, promena mesta za oglašavanje je jednostavna i možete započeti svoju oglasnu kampanju u bilo kom trenutku, koje ima besplatno vreme za oglašavanje. Za razliku od ostalih objekata za spoljno oglašavanje na LED ekranima, reklamni klip možete da promenite u bilo kom trenutku kada odlučite da ne platite cenu za promenu.

Priprema za štampu

Ovde možete preuzeti fajlove za dva najčešća formata bilborda u našoj mreži. To su dva svetska standarda Američki 4x3m i Evropski 5×2,4m. Ukoliko Vi pravite pripremu za štampu ili za Vas to radi neko drugi,potrebno je da napravite pripremu za štampu bilbord plakata po ovim uputstvima.

kontakt informacije

Kombinujući pravo mesto i pravi budžet, naša rešenja koja upadaju u oči su kreirana posebno za vaš brend i privlače neograničenu pažnju ciljne publike.

Kontaktirajte nas

Adresa

SYSTEM BILBORDI DOO Zelena 63
21220 Bečej, Srbija

Email
Telefon
Telefon
Pratite nas