Prozvodi

Ukoliko ste zainteresovani da i Vaše FIRME IME bude svima vidljivo i da na najbolji način prezentujete ono čime se bavite, pozovite NAS!

Bilbordi

Najrasprostranjeniji vid reklame na otvorenom u Srbiji.

City Light

Samostojeći reklamni panoi sa unutrašnjim osvjetljenjem.

Led bilbordi

LED ekran je interaktivan i može kontinuirano pokazivati više reklama.

Fasade

Nisl massa, ultrices vitae ornare sit amet, ultricies eget orci.

Bilbordi

Ovo je najrasprostranjeniji vid reklame na otvorenom u Srbiji. Može se naći u gradovima, kao i na celoj putnoj mreži, uključujući i sve autoputeve. SYSTEM BILBORDI DOO Vam može ponuditi potpunu pokrivenost mreže puteva. Pažljivo smo odabrali svaku poziciju bilborda, tako da znamo da ćete doći do svojih potencijalnih kupaca. Bilbord je jedini medij koji nudi konstantnu vidljivost i ne može se isključiti kao neki drugi mediji. Vaša reklama ima potencijal da bude viđena 24h dnevno, sedam dana u nedelji. Takođe je efikasan kao samostalan medij, ali i kao podrška u kombinaciji uz druge medije. Služi za konstantno podsećanje ciljne grupe na vašu medijsku kampanju, Vaš proizvod ili ime kompanije. Ljudi provedu više vremena u pokretu (na ulicama ili u prevozu) nego što provedu čitajući novine ili glredajući vesti na televiziji. Minimalni period za iznajmljivanje bilborda je 14 kalendarskih dana. Obično period počinje u ponedeljak i završava se sledeće nedelje. Vašu reklamnu poruku možete menjati i na svakih 7 dana. Bilbord se može iznajmiti na bilo koji period ukoliko je slobodan u Vašem željenom terminu. Pružamo usluge zakupa bilborda na teritoriji cele Republike Srbije, ponuda se dobija na Vaš upit. U upitu obavezno navesti termin I trajanje kampanje, broj lica po gradu/opštini za koje ste zaineresovani.

City Light

CITY LIGHTS : Samostojeći reklamni panoi sa sopstvenim unutrašnjim osvjetljenjem za Vaše reklamne potrebe. CITY LIGHT je savremena vrsta uređaja koja se uglavnom nalazi u gradskim pešačkim zonama. Mogu se naći uglavnom oko tržnih centara, autobuskih stajališta gradskog prevoza, centra grada i slično. Uobičajena veličina uređaja je 1,8m x 1,2m. To je moderan i atraktivan način predstavljanja proizvoda ili usluga Vaše kompanije. Odlični su za kratkoročne kampanje u gradovima. SYSTEM BILBORDI DOO Vam ih može ponuditi na atraktivnim lokacijama. Pozovite nas za ponudu istih.

Led bilbordi

LED ekrani su savremena tehnologija, koja predstavlja veliki i svetao ekran sastavljen od velikog broja piksela koji zajedno čine sliku i reprodukuju je mnogo jače osvetljenu od standardnog bilborda. Promotivni video zapisi i slike vidljivi su u svim vremenskim uslovima, čak i pod direktnim sunčevim zracima. LED ekran je interaktivan i može kontinuirano pokazivati više reklama, koje se mogu brzo promeniti u promocijama ili predstavljanju novog proizvoda. Ova vrsta opreme je visokotehnološka inovacija i ima ujednačenu veličinu kao standardni bilbordi. Obično postoje ključni čvorovi u velikim gradovima, gde istovremeno postoji veliki protok pešaka i vozila. Ova vrsta opreme je efikasna metoda da se istaknete i predstavite svoje poslovanje i proizvode u atraktivnoj i impresivnoj sadašnjosti i budućim kupcima. U ovoj vrsti spoljnog oglašavanja, promena mesta za oglašavanje je jednostavna i možete započeti svoju oglasnu kampanju u bilo kom trenutku, koje ima besplatno vreme za oglašavanje. Za razliku od ostalih objekata za spoljno oglašavanje na LED ekranima, reklamni klip možete da promenite u bilo kom trenutku kada odlučite da ne platite cenu za promenu.

Fasade

Sed porttitor lectus nibh. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Sed porttitor lectus nibh. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Najnoviji projekti

Nudimo niz rešenja da svoj brend i proizvode stavite pred ciljne kupce čim napuste svoj dom. Kojim god oblikom transporta putuju, imamo pravu opciju na raspolaganju da osiguramo da vaš brend bude vidljiv.

Fiorano

Fiorano

"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..." "There is no one who loves pain itself, who seeks...

read more
Projekat 3

Projekat 3

"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..." "There is no one who loves pain itself, who seeks...

read more
Forma Ideale

Forma Ideale

FORMA IDEALE - Prodajna mreža  https://www.formaideale.rs/servis-za-kupce/prodajna-mrezaFORMA IDEALE Priča o stvaranju kompanije koja je danas lider...

read more

kontakt informacije

Kombinujući pravo mesto i pravi budžet, naša rešenja koja upadaju u oči su kreirana posebno za vaš brend i privlače neograničenu pažnju ciljne publike.

Kontaktirajte nas

Adresa

SYSTEM BILBORDI DOO Zelena 63
21220 Bečej, Srbija

Email
Telefon
Telefon
Pratite nas